Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Hoe krijg je de perfecte nagels?

Elke keer je nagels lakken, je wordt er helemaal gek van! Je hebt geen idee welke kleur leuk is en de tijd om het aan te brengen heb je eigenlijk ook niet. Als je de tijd gevonden hebt, dan ben je weer veel te ongeduldig. De nagellak is nog nat, je stoot je hand ergens tegenaan waardoor het weer helemaal verpest is. Je bent er klaar mee en wilt je nagels laten doen bij de nagelspecialist. Je komt erachter dat het niet zomaar een leuk kleurtje op je nagels aanbrengen is. Eenmaal aangekomen, heeft de nagelspecialist allerlei opties die je kan overwegen om je nagels perfect te maken. Waar ga je voor? In dit artikel lees je meer over deze opties.

Gel lak

Je hebt het idee alsof de nagelspecialist aan het praten was over auto elektronica onderdelen vernieuwen. Nagels perfectioneren is nog niet eens zo simpel, maar laten we starten bij de basis. Vind je de lengte van je nagels prima? Overweeg dan om je nagels te laten lakken met gel lak. Dit is bijna hetzelfde als nagellak, maar door de gel verstevigt de lak waardoor de nagellak langer blijft zitten. De lak laat je drogen onder een ledlamp. Dit proces is tevens ook sneller. Je bent ongeveer 2 minuten per nagel kwijt aan het drogen, terwijl met gewone nagellak kan dit soms uren duren.

Gel nagels

Geïnteresseerd in gel lak, maar vind je de lengte van je nagels te kort? Overweeg dan om gel nagels te nemen. Sjablonen worden gezet op de nagels waar de gel overheen wordt geplaatst. Je laat de nagels uitharden onder een ledlamp  en kan daarna de gewenste kleur aanbrengen.

Biab nagels

 

Bang voor de gezondheid van je nagels? Je hebt het misschien al gehoord , maar gel nagels zijn niet heel goed voor je nagels. Je nagels kunnen dunner en breekbaarder worden, vandaar dat veel mensen kiezen voor BIAB (Builder In A Bottle). Dit is gel waarbij de inhoud voeding bevat die versterkend is voor de nagels zodat je nagels gezond blijven.

https://beautyweb.nl/6-life-hacks-met-nagellak-die-jij-nog-niet-wist/