Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Een duik in de wereld van mescaline cactussen

Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord, want in Nederland zijn ze nog niet heel populair. En dan hebben we het over de mescaline cactussen. In deze cactussen zit de stof mescaline. Mescaline is een psychedelische stof. De effecten van deze psychedelische cactussen zijn te vergelijken met LSD en paddo’s. Wil je meer weten over deze cactussen en wat je ermee kunt doen? Lees dan snel verder?

 

Wat is een mescaline cactus precies?

Mescaline cactussen vallen in de categorie entheogene planten en paddenstoelen op onze aarde. In deze categorie vind je bijvoorbeeld ook Banisteriopsis caapi en psilocybine paddo’s. Op onze wereld bestaan er veel verschillende soorten cactussen met mescaline. Een van de bekendste is de Peyote cactus. We weten inmiddels dat deze cactussen psychoactieve eigenschappen hebben, omdat ze mescaline bevatten. Mescaline wordt cultureel al eeuwenlang gebruikt. Vandaag de dag wordt het echter nog steeds geconsumeerd bij zowel recreatieve als spirituele/religieuze activiteiten. Mescaline is een krachtig middel met hallucinogenen. Het is echter minder sterk dan bijvoorbeeld LSD. Mensen nemen de stof mescaline in door de cactus te consumeren. Dit doen ze bijvoorbeeld door het rauw te eten of er een thee van te zetten.

 

De effecten van mescaline

Mescaline heeft verschillende effecten op zowel lichaam als geest. Denk bijvoorbeeld aan een veranderde waarneming, verandering van denkpatronen en een verminderd beoordelingsvermogen. Op het lichaam heeft mescaline andere effecten. Bijvoorbeeld duizeligheid, vergrote pupillen en moeite met bewegen. De ervaring met mescaline wordt soms omschreven als bijzonder visueel, euforisch en verhelderend. Ondanks de leuke en positieve effecten kan mescaline, net als andere psychoactieve substanties, ook angstgevoelens opwekken. De effecten van mescaline worden veroorzaakt door de verbinding van de stof mescaline met serotonine receptoren in je hersenen.

 

Waar kun je deze cactussen kopen?

Ben je nu geïnteresseerd geraakt in deze planten? Er zijn veel partijen die de Mescaline cactussen verkopen. Je kunt bijvoorbeeld naar een fysieke winkel gaan waar ze deze cactussen verkopen of je kunt online shoppen. Als je online wilt shoppen, neem dan een kijkje bij 24high.nl. Zij verkopen verschillende soorten cactussen!

Kijk gerust rond en vind een cactus die bij jou past!