Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Drogen en stylen tegelijkertijd

Je haar drogen en stylen tegelijkertijd? Het kan met de Dyson föhn. Wat je kunt verwachten van deze Dyson Supersonic is natuurlijk kwaliteit, design en innovatie. Dat is tenslotte waar Dyson bekend om is. De Dyson Supersonic föhn is gemaakt om je haar te drogen na het wassen, maar werkt tegelijkertijd als stylingproduct. Je brengt dus direct je haar in model. Het grote voordeel van deze Dyson föhn ten opzichte van andere föhns is dat er geen gebruik gemaakt wordt van hitte om je haar te drogen, maar van lucht.

Voor pluizig haar

Zo is er de diffuser als één van de opzetstukken voor de Dyson föhn. Dit opzetstuk stimuleert natuurlijke droging van het haar. Dat gaat met lucht in plaats van met hitte. Je haar droogt gelijkmatig en zonder het te beschadigen. Het nieuwste opzetstuk is de Flyaway. Deze is gemaakt om je haar niet alleen te drogen, maar ook glad en glanzend te maken. Ideaal dus voor als je pluizig haar hebt. Daar is het gebruik van lucht in plaats van hitte ook weer goed voor. Juist die hitte die vaak ingezet wordt kan je haar pluizig maken.

Andere opzetstukken en kleuren

Bij de Dyson föhn krijg je altijd de bovengenoemde twee opzetstukken, maar dat zijn niet de enige. Er zijn namelijk nog drie opzetstukken. Zo is het Gentle Air opzetstuk een alternatief voor de diffuser. Deze werkt ook met lucht. Daarnaast is er het opzetstuk met brede tanden en de stylingconcentrator, bedoeld voor het stylen van een specifiek stuk van je kapsel. De Dyson föhn is verkrijgbaar in de kleuren roze, fuchsia en zwart.