Duurzaam Vandaag
Image default
Aanbiedingen

Auto detailing producten koopt u bij DEST-Solutions

Auto detailing kan bij DEST-Solutions

Auto detailing is een vak apart. De juiste auto schoonmaakmiddelen zijn hiervoor erg belangrijk. Het gaat veel verder dan enkel het wassen en schoonmaken van een auto. In sommige gevallen gaat het zelfs zo ver dat het restauratie waardig is. Het biedt dus een mogelijkheid om een ‘oude’ auto in volle glorie te herstellen. Ook kunt u met een nieuwe auto prima terecht bij een auto detailer.  Deze kan namelijk de lak verzegelen. Dit betekent dat door middel van een bepaalde poetstechniek de lak een beschermende laag krijgt. Hierdoor hoeft u de auto enkel even af te spuiten en hij staat er daarna weer stralend bij.

Auto poets

Een belangrijk onderdeel van het detailen is het poetsen van de auto. De juiste auto poets is zeer belangrijk. De DEST Pro Wax is een goed voorbeeld van een professionele autowax die zeer betaalbaar is en toch een zeer goed resultaat biedt. Gebruik hierbij altijd een polijstdoek om de poets stevig uit te smeren. Hierdoor wordt de wax in de lak ‘geduwd’ en wordt het opgenomen. Daarmee ontstaat een klein waxlaagje die vuil en stof tegenhoudt. Ook biedt het een stralend resultaat en is enkel even afspuiten met water voldoende om de auto weer te doen ‘shinen’.

DEST-Solutions; leverancier van auto schoonmaak producen

Bij DEST Solutions vindt u naast producten voor het auto wassen ook veel producten waarmee u zelf al volwaardig kunt auto detailen. Het brede assortiment heeft een scherpe prijs en combineert dit met professionele kwaliteit. Niet voor niets koopt zowel particulier als zakelijk Nederland gemakkelijk en snel online bij deze ambitieuze webshop.  Naast de webshop beschikken ze ook over een fysieke werkplaats en poetshal waarin ook regelmatig filmpjes worden opgenomen. Hiermee wil het merk steeds meer mensen enthousiasmeren voor auto detailing . Neem gerust een kijkje in de webshop en krijg altijd deskundig advies!

https://dest-solutions.nl/